Peter R. de Vries zet minnares die zich niet aan hem wil aanpassen buiten de deur!

 
Dit bericht is geplaatst op 15-01-2011
Peter R. de Vries mag dan met echtgenote Jacqueline een open huwelijk hebben als we de verhalen mogen geloven zijn de buitenechtelijke affaires van De Vries een stuk minder open. Dan verlangt De Vries wel die de vrouw zich aan zijn regels houdt. Zo zou een van de liefjes van De Vries door de misdaadverslaggever aan de kant zijn gezet omdat ze hem niet altijd ter wille kon zijn. ‘Mijn vriendin had geen open huwelijk, en kon zich daardoor te weinig aan hem aanpassen…’.

De Vries, dit keer met echtgenote Jacqueline
“Afgelopen jaar heeft Nanninga twee volledig verzonnen artikelen – zonder wederhoor uiteraard – over mij van haar site moeten halen. Hetzelfde geldt voor Evert Santegoeds. Hij moest een volledig verzonnen artikel groot rectificeren en een forse schadevergoeding betalen,” twitterde Peter R. de Vries afgelopen week enthousiast over de in zijn ogen overwinngen die hij behaald had op zijn ex-werkgever waar hij naam en faam maakte.

Maar op de site van De Telegraaf is nog een opmerkelijk verhaal te lezen over de misdaadverslaggever dat nog niet door hem weersproken is…

Op de site is een onderdeel The Ladies Club, een dagelijks real-life blog van twee zussen uit de Randstad. De vrouwen hebben elkaar mannennamen gegeven en schrijven elkaar onder die pseudoniemen alles over hun levens, liefdes, kinderen, lusten en lasten. En ook daar werd door de dames ook vorig jaar februari het open huwelijk van Peter R. de Vries besproken…

De gehuwde D Vries kwam de afgeopen jaren regelmatig in het nieuws vanwege zijn bijvrouwen. Eerst was daar NOS-medewerkster Monique, vervolgens schrijfster Susan Smit en recentelijk, de eindredactrice van RTL Boulevard, Leonie.

Maar zij zijn blijkbaar niet de enigen als we de zich Jan noemende vrouw mogen geloven die dit in haar The Ladies Club optikte…

“Een paar jaar geleden biechtte een getrouwde vriendin van mij op dat ze een relatie had met Peter R. de Vries. Ze waren diverse malen uit eten geweest en hadden leuke avonden in een bekend hotel langs de A2 doorgebracht. Na 3 maanden maakte Peter R. een eind aan deze relatie ‘Mijn vriendin had geen open huwelijk, en kon zich daardoor te weinig aan hem aanpassen…’. Tsja….

Echtgenote Jacqueline, een kunstenares (video) sprak eerder in dagblad De Pers verfijnd over haar relatie met de misdaadverslaggever. ‘In onze relatie gunnen wij elkaar de dingen. Dat vind ik mooi: kijk eens naar hoe mensen snakken naar ruimte in hun leven. Het contact met andere mannen vind ik geweldig. Het flirten, het sensuele. Hoe ik met Peter in het leven sta is heel open, we vertellen elkaar alles. Maar mensen die dat niet begrijpen, of er jaloers op zijn, maken er weer iets lagers van. De bladen bijvoorbeeld. Ze zetten Peter neer als een schuinsmarcheerder en mij als het zielige vrouwtje. Peter is een heel integere man en van alles houd ik het meest van hem. En als ík iets niet ben is het een zielig vrouwtje.’ Waarvan akte. ‘Dat je niks hoeft mis te lopen of elkaar hoeft te ontzeggen is fijn. Dat je later kunt omkijken naar het leven en kunt zeggen: god, we hebben het verdomde goed gedaan.’

Het privéleven van SBS 6-presentator Peter R. de Vries staat al tijden volop in de aandacht en zeker sinds De Telegraaf schreef dat hij een relatie heeft met de zeventien jaar jongere Leonie Kragt, de eindredactrice van RTL Boulevard.

De Vries, die vroeger in dienst was bij De Telegraaf, kreeg over die verhouding met de veel jongere Leonie een veeeg uit de pan van Wilma Nanninga.

“Ik begrijp zijn open huwelijk niet. De stress van het boevenvangen betekent dat hij zich privé mag afreageren?“

Wilma Nanninga vindt de open relatie van Peter R. de Vries dan ook onbegrijpelijk. “Onze kordate misdaadverslaggever heeft nu al weer een paar maanden een relatie met een eindredactrice van RTL Boulevard, Leonie. En zijn vrouw Jacqueline weet er gewoon van. Ze gunt het hem naar eigen zeggen“, zegt Nanninga verbaasd.

“Peter vlindert van vrouw naar vrouw. Schrijfster Susan Smit vertelde me hoe belezen en gezellig hij was, toen hij regelmatig met haar de lakens deelde.”

“Het lijkt me zo raar om tegen je vrouw en kinderen – Peter heeft een dochter en een zoon – te zeggen dat je vanavond niet thuis bent omdat je een date hebt met je minnares. En dan verwachten dat Jacqueline knipoogt en zegt: ‘Liefje, ga je gang. Ik weet toch hoe verliefd je bent’.”

Deze week twitterde Peter over drie rectificaties die hij afgelopen zomer heeft afgedwongen bij De Telegraaf. Twee keer werd een verhaal van Nanninga rechtgezet en ook weekblad Prive’s hoofdredacteur Evert Santegoeds moest een keer rectificeren zijn weekblad.

Santegoeds vandaag in zijn blog op Telegraaf.nl: ‘Die rectificaties lijkt hij als de grootste overwinning uit zijn carrière te beschouwen. Het zou me niet eens verbazen als, ingelijst, achter zijn állergrootste vlam hangt: z’n lieve Emmy.

In het verhaal dat rechtgezet moest worden, suggereerden we ten onrechte dat Peter R. zijn Peter L. achterna liep terwijl mevrouw De Vries eenzaam thuis zat. Er was geen rechter voor nodig om ons ervan te overtuigen dat zulks snel gecorrigeerd moest worden. Wat er hielp? De foto’s die me van alle kanten werden toegespeeld en die een hoop duidelijk maakten.

Het allesbehalve rechtlijnige liefdesleven van Peter R. de Vries; ook in het dagelijks leven onderzoekt en onthult hij een hoop!

Be Sociable, Share!

Tags: , ,

Leave a Reply