Uit de oude doos: WITHOUT A TRACE

WITHOUT A TRACE

 watch?v=Hj25Z6DpALA

Stop de tijd wat zou dat mooi wezen als je op zo een manier bij een vermissingszaak of Misdrijf gewoon de tijd kon bevriezen.

 

Waar het zesde zintuig blijft steken gevangen in hun eigen onvermogen gaan wij door zonder mededogen!Stel hypothetisch dat een vermoord kind of partner zich voor iets heeft geschaamd tijdens zijn leven dan gaan wij allah u raad het al als een Peter R bloedige reconstructie´s maken.

 Op zoek naar de moordenaar of moordenaars zullen wij niets en niemand ontzien u zult getuigen zijn van de meest brute moorden en verkrachtingszaken want het zesde zintuig en de kosmos is veels te soft.En elke week gaat er een paragnost op de brandstapel of verdrinken we hem zo dat zal ze wel leren om niet te presteren.

Achter iedere boom of struik soms levend begraven zullen wij een heel team van Skepsis medewerkers verstoppen die meedogenloos er op toe zullen zien dat de paragnosten tot in het meest verschrikkelijke detail´s treed.Kun je het al voor je zien Hoe Jan Willem Nienhuys naar adem snakt , Rob Nanninga een boom in gaat afwachtend zit hij op een tak en heeft zo een goed uitzicht over de vermoedelijke uitzicht van het Plaats delict.Vol trots vervullen zij hun taak eindelijk en heeft hun leven zin ze mogen dan eindelijk van de taart des leven een stuk pakken,voorheen waren dat de kruimels die zij te pas en te onpas op eiste als een stelletje uitgehongerde uitgestotenen terwijl die paragnosten wel altijd die taart lees aandacht kregen.Zo verblijd met deze nieuwe rol schreeuwde Rob Nanninga plots uit I can see the light wat weer tot een grote commotie leide en een strafboete voor hem .Hoe had hij zich zo kunnen bezoldigen aan een geloofs uitdrukking zonder dat hij dat beetje gevoel niet had kunnen berationeren das namelijk een van hun 10 geboden de absolute doodzonde .Terwijl de camera volop draait de paragnost het zweet van zijn hoofd druipt ,dan plots een harde klap en een gil wat gebeurt hier iets boven natuurlijks .

Nee het is Nanninga die uit de boom is gelazerd wat bleek hij zat op een tak die voor een mens genoeg draagkracht had maar onze beredenaar bedacht zich plots en een gewaarschuwd mens telt voor twee dus daarom brak die tak,Gelukkig voor Nanninga en de TVcrew viel de zeer gecompliceerde beenbreuk niet mee en konden we nog gauw wat schokkende beelden schieten van een vreselijk kermende Nanninga voordat hij met loeiende sirene per ambulane word afgevoerd.

We halen ex rechecheur Bert Santema en Peter r de Vries er bij ja juist die 2 clowns die beweerde een taximoord opgelost te hebben maar alles behalve dat deden, de bandtape waarom hij ontslagen werd uit het korps Politie Rotterdam waar de vermoedelijke daders werden gepresenteerd bleken de allerbeste albi ter wereld te hebben namelijk die zaten vast in het huis van bewaring op de Noordsingel te Rotterdam.

Dankzij John van Dijk ja de Mercedesdealer en eigenaar van het taxibedrijf waar hij groot mee is geworden verhoogde de beloning waar door de twee tieners die het gedaan hadden verraden werden.John is helaas overleden maar nu weer even terug naar die Santema goh waar zag ik die goser ook al weer natuurlijk in het zesde zintuig de speurneus die ook vaak free lance voor Peter R werkt schijnt in de zaak Tom Oldenbroek, februari 2000 ondanks de uiterst lakse houding van de politie.

En de weigering om na de vondst van het lichaam voor nader onderzoek op een second opinie te laten doen. Tel daar bij feit dat de NFI ernstige twijfels over de doodsoorzaak heeft brengt onze speurneus helemaal niets verder

.Okee maar met Peter R er bij hebben wij een detective een rechter en een beul dus als er geen dader is maken we via een aangestelde profiler dat zal dan wel Peter weer zijn gewoon een dader en dan verklap ik nu even de scoop dan volgte er een volksexecutie ongekend op de Nederlandse TV a reallive stenig de dader kijken of hij dan weer een Emmy Award in de wacht sleept. Zeg  maar een soort LinchTV over dit alles laten we dan H.G.Boerenkamp een kampvuur boek schrijven hebben we in ieder geval wat extra bij ons om te verbranden .

Word vervolgd

 

 

 

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply