Aanslag op Steve Brown leven mislukt.

Spong Wederom werd er gisteren tervergeefs een aanslag op Steve’s leven door hem zelf op het nippertje voorkomen.

Wij vroegen aan Steve what the fuck was happening?

 

Ik haalde gisteren een haring bij een visboer in de  Rijnstraat te Amsterdam.
Toen ik mijn auto iets naar voren moest zetten , omdat de Tram er niet langs kon kwam geheel uit het niets de Kale Grote Kick-boxer te voorschijn en begon zonder aanleiding tegen mijn auto te schoppen en mij doods verwensingen te wensen met een boor in zijn handen.

Hier op vloog ik de auto uit , zette mijn bril af en ging hem tegemoet voor zeg maar een pittig  Volks-gesprek. Hierop vloog de kennelijk ( laffe ) kick Boxer een Thai’s restaurant in en kwam direct daarna naar buiten met twee soortgelijke types, geheel in de stijl van de intens Laffe De Vries-Maffia. ( die schieten al dan niet met camera  of pistool mensen in de rug)

Hierop liep hij recht op mij af vergezeld van zijn 2 maten. Toen hij te dichtbij kwam heb ik hem met een stop stoot op af stand gezet. Zijn Thaise maat begon hierop ook mij doods verwensingen toe te wensen.

Ook die heb ik afdoende geantwoord. Daarna heb ik hun laten weten dat hun kennelijk  Thaise restaurant dat naast de Vis winkel is gelegen in de Rijnstraat te Amsterdam per direct op de Volks monumenten sloop lijst staat. Dat was kennelijk geen prettig voor uitzicht , zelfs niet als men behoort tot de De Vries-Tesselaar – Maffia
Hierop verscheen de politie.  Kennelijk was toen het kwartje gevallen bij de Laffe Heren en boden zij mij herhaaldelijk hun excuses aan en nodige mij uit voor een gratis etentje in hun kennelijke Thaise gangstersletjes restaurant en wilde mij nog onder vier ogen vertellen wie ze waren; ‘ bel maar rond in de onderwereld wij zijn zeer bekend’.
Ik liet die Kale Kick boxer weten totaal geen interesse te hebben in hem.
De politie heeft wel proces-verbaal van bevinding opgemaakt , aangezien ik geen aangifte wenste te doen. Ik heb de politie ter plekke laten weten degelijke zaken zelf te regelen.

Gelukkig had Steve de mazzel, Dat er Getuigen zich melde uit de Vis winkel die alles hadden gezien , dat die Kale dus zo zonder aanleiding mijn auto en mij ( trachtte ) aan te vallen.

Steve laat wel weten dat hj hier zich eigenlijk te oud voor gaat voelen.

Ach Steve je moet maar zo denken beter oud en goud . dan Jong en laf.

Be Sociable, Share!

Tags: , ,

1 Comment

Leave a Reply