“Peter R.” dreigt met advocaat ivm sexmails

Op de website van SUEME stond gisteren het volgende te lezen.

sexmails

Vandaag kregen wij een mailtje binnen van web-log.nl met het bericht dat een genoemde persoon een artikel van onze site wil hebben voor 25 februari 2011. Deze persoon heeft dit middels een advocaat laten weten.

De genoemde persoon is zeer waarschijnlijk “misdaadverslaggever” Peter R. de Vries, aangezien er geen andere volledige namen in het artikel voorkomen. Het gaat hier om het artikel uit 2009, “Peter R. de Vries & privacy & sexmails”. Daarin stellen wij vraagtekens bij de werkwijze van de misdaadverslaggever. Tevens zijn de sexmailtjes te lezen die ene Monique T. aan Peter R. heeft gestuurd. Dit zouden de mailtjes zijn die destijds door Wim Dankbaar uit de mailbox van Peter waren gehaald. Overigens staan deze mailtjes op verschillende sites. In ons artikel staat ook de link naar de mailtjes op de site van Steve Brown.

Een aanklacht zouden wij eigenlijk graag tegemoet zien. Het zou onze naam alleen maar eer aan doen. Enige probleem is dat wij tot die tijd dan offline worden gehaald. Daar hebben we (nu nog) geen zin in. Het betreffende artikel is dus zeker nog tot 25 februari HIER te lezen. Daarna zullen wij de ordinaire sexmailtjes offline halen.

De ware reden achter het verzoek is ons geheel onduidelijk. Het betreft een artikel van 13 december 2009. Waarom de advocaat niet de moeite nam om ons een mailtje te sturen is ons ook onduidelijk. Wij hebben destijds nog wel geprobeerd een reactie van Peter R. te krijgen maar deze vond het blijkbaar toen niet nodig te reageren.

UPDATE: Er blijken nu meerdere sites te zijn die dergelijke mailtjes hebben ontvangen. Tevens heeft Steve Brown een brief gekregen van advocaat J.G.J. Groenendaal namens cliente M.T.J. Tesselaar. Daarin staat ondermeer te lezen dat zij de beschreven mailtjes in het artikel aan Peter R. de Vries heeft gestuurd. LATER MEER

Oja de bron natuurlijk SUEMEWEBLOG

Be Sociable, Share!

Leave a Reply